Die eerste editie van de Houttrail Delft was leuk hè? Dat vonden wij ook. We hebben de feedback ter harte genomen en daarom kan het eigenlijk niet anders dan dat de tweede editie op 3 april nóg leuker wordt. Ook omdat het gebied in het voorjaar op zijn fleurigst is. We hebben een aantal boomstambruggetjes uit de routes gehaald maar houden deze verder zoveel mogelijk gelijk. Wel zorgen we voor nóg betere bewegwijzering en een van tevoren te downloaden gpx-bestand. Je kunt opnieuw kiezen uit een route van zo’n 13 kilometer en een langere route van zo’n 24 kilometer. Allebei goed te doen voor lopers die kennis willen maken met trails én afwisselend en uitdagend genoeg voor ervaren trailers. Wedden dat je je ogen uit kijkt en je afvraagt of die paadjes er altijd al waren?

Alles wat je wilt weten over inschrijven · starttijden · kosten · adres · startnummer · verzorging · T-shirt · prijzen · uitslagen · overnachten...

Je loopt over bekende en verstopte paadjes in het groene gebied tussen Delft, Pijnacker en Nootdorp. Lees meer over de routes.

Een verzameling foto's om je een idee te geven van het parcours. De foto's die Rob van Efferen maakte tijdens de eerste editie in oktober 2021 vind je op Facebook. Ook in 2022 vragen we een fotograaf om alle lopers op de foto te zetten.

De uitslagen worden zo snel mogelijk na je finish via mijninschrijving.nl gepubliceerd. Die van de editie 2021 vind je hier.

vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is er geen Houttrail. Heb jij zin om op de dag van de trail te helpen, of ken je iemand anders die dat leuk vindt? Meld het even via info@houttrail.nl.