ZONDAG 21 APRIL 2024

13 KM - 24 KM - 35 KM

InstagramFacebook

OP EEN SMAL PAADJE
MET MODDER AAN DE SCHOENEN
IS LOPEN HET MOOIST

Op naar de vierde editie van de Houttrail Delft. Lekker spelen in Delfts groen! Je kunt in 2024 opnieuw kiezen uit drie afstanden en die zijn voor Zuid-Hollandse begrippen verrassend leuk. Doe dus wat bij jou en je trainingsschema past. Onze routes gaan zo veel mogelijk over onverharde paadjes en zijn goed te doen voor lopers die kennis willen maken met trails én afwisselend en uitdagend genoeg voor ervaren trailers. Ik weet het zeker: de Houttrail Delft blijft verrassen, ook al loop je 'm elk jaar! We leggen onze lopers in de watten met een duidelijk bewegwijzerd parcours, gratis foto's, waterposten met veel lekkers, en na afloop een vegetarisch soepje naar keuze. De aandacht voor duurzaamheid gecombineerd met het enthousiasme van veel vrijwilligers maken er een waar trailfeestje van, afgaande op de reacties van deelnemers. Kom het anders gewoon zelf ervaren :)

Alles wat je wilt weten over inschrijven · starttijden · kosten · adres · startnummer · verzorging · T-shirt · medaille · uitslagen · sportdrank · overnachten ... 

Je loopt over bekende en verstopte paadjes in het groene gebied tussen Delft, Pijnacker en Nootdorp. Lees meer over de routes.

Een verzameling foto's om je een idee te geven van het parcours. Je vindt er ook links naar foto's van de edities in 2021, 2022 en 2023.

De uitslagen worden zo snel mogelijk na je finish via mijninschrijving.nl gepubliceerd. 

vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is er geen Houttrail. Heb jij zin om op de dag van de trail te helpen, of ken je iemand anders die dat leuk vindt? Meld het even via info@houttrail.nl.