Ons streven is nog steeds om de Houttrail Delft, in aangepaste vorm, te laten plaatsvinden op zondag 8 november 2020. Deelnemers krijgen begin oktober een mail.

De trail zit vol. Op zoek naar een startbewijs? Kijk op onze Facebookpagina.

Wat is er nóg leuker dan hardlopen? Hardlopen op een mooie plek, toch? Komt dat even goed uit! We hebben in de groene omgeving van Delft twee verrassende trailroutes voor je uitgestippeld. Je kijkt je ogen uit want mooi is het voortdurend. Je kunt kiezen uit een route van zo’n 13 kilometer en een langere route van zo’n 24 kilometer. Allebei goed te doen voor lopers die kennis willen maken met trails én afwisselend en uitdagend genoeg voor ervaren trailers. Wedden dat je op plekjes komt waar je niet eerder was?

Alles wat je wilt weten over inschrijven · starttijden · kosten · adres · startnummer · verzorging · T-shirt · prijzen · uitslagen · overnachten...

Routes

Je loopt over bekende en verstopte paadjes in het groene gebied tussen Delft, Pijnacker en Nootdorp. Lees meer over de routes.

Een heleboel foto's om je een idee te geven van het parcours.

De uitslagen komen zo snel mogelijk na je finish op www.mijninschrijving.nl te staan.

vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is er geen Houttrail. Heb jij zin om op de dag van de trail te helpen, of ken je iemand anders die dat leuk vindt? Meld het even via info@houttrail.nl.